portret_Coco Broeken6

Coco Broeken

A Freelance Photographer. With her sharp view this tough cookie shows social commitment in photos that really mean something.

Coco Broeken (1987) studeerde nominaal, cum laude en uitgeput af aan de opleiding Art, Communication & Design in Tilburg. Hier heeft zij ook haar minor Creatief Management afgerond. Als gepassioneerd fotografe richt ze zich op het fotograferen van mensen. Portret-, reportage- en locatiefotografie met een sterk documentaire-achtige werkwijze. Ze weet verhalen te vertellen met haar beelden. Puur, eerlijk en dicht bij de werkelijkheid. Ze zet haar sterke gevoel voor ethiek en ethos in binnen de nieuwsgierigheid van het leven. Door haar maatschappelijke betrokkenheid weet ze een heel eigen visie neer te zetten. Vanuit haar baan als beeldredacteur heeft zij ervaring met commerciĆ«le fotografie; bijvoorbeeld voor het bedrijfsleven, mediaproducties en overheidsinstellingen.

Clients:  Fontys, Nationale Beeldbank, Koekwaus, Reumafonds, GezondNu etc.
Industry:  Portretfotografie, opdrachtfotografie, reportagefotografie, documentair, locatiefotografie, bruidsfotografie, bruiloft, productfotografie, reisfotografie, commercieel, tijdschriften, interieurfotografie.

“Mijn basisbehoefte is het ontdekken van de wereld. De wereld door het oog van mijn camera. Hetgeen vast te leggen wat er toe doet, wie er toe doet en dat met anderen te delen.”