INFORMATIE & TARIEVEN
Liever meteen contact? 06 33767938


TARIEVEN

Prijs wordt bepaald op basis van de opdracht. Voor bruidsreportages geldt een prijs vanaf 950 euro ex. btw afhankelijk van hoe jullie dag eruit ziet
en wat jullie wensen zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar cocobroeken@live.nl of te bellen naar 06 33 767 938.

Fotografe Coco Broeken heeft een groot hart, een originele geest, komt met zeer spontane ideeën en heeft de werklust van een paard.

Leo Erken
Docent en Fotograaf

Al twee keer fijn samengewerkt met Coco! Met haar creativiteit, eigen ideeën en super goede camera skills ontvangen wij telkens weer hele mooie foto's!

Laura
Eigenaar Koekwaus conceptstore

Ze heeft een scherpe kijk op beeld en heeft met name oog voor detail. Wat ze doet, wil ze graag goed doen en daarin is ze zorgvuldig en leergierig. Ze heeft een commerciële instelling en kan goed beoordelen of beeld over verkoopwaarde beschikt.

Lesley de Beer
Directeur Nationale Beeldbank

Zeer goede fotograaf die de juiste momenten weet te fotograferen. Elke foto is een prachtplaatje!

Kenny & Liesbeth
Bruiloft 2015

Coco kan zich goed verplaatsen in anderen en kan op verschillende niveaus communiceren. Ze heeft door haar fotografische blik een goede kijk op dingen.

Cindy van den Bremen
Directeur CvdBremen Design

De eigenheid van mensen die je fotografeert zie je in hun ogen. Wat een mooi vertrouwen kun je maken. De context waarin je fotografeert maken deel uit van het verhaal. Prachtig.

Hilde Swets
Directeur The Blue line

Wil je Kwalitatieve foto's en iemand met oog voor detail? Coco is your Girl!

Irene van Gool-Rogers
Eigenaar Afrowrap

Wij zijn ontzettend blij met onze trouwreportage! Ontspannen en bruisende foto's, die onopgemerkt zijn gemaakt door Coco.

Tommy en Fransje
Bruiloft 2015

De manier waarop je mensen midden in de massa portretteert, en daarmee echt uitlicht vind ik klasse.

Harmen Klaassens
ForYou Magazine